Σε κάθε τουριστική έκθεση του εξωτερικού, παρότι η Κρήτη είναι ένας από τους πλέον διάσημους προορισμούς του πλανήτη, ο κόσμος διερωτάται κάτι το οποίο ενδεχομένως να ακούγεται κλισέ, αλλά είναι απόλυτα λογικό και σεβαστό: «Γιατί να επισκεφθώ την Κρήτη; Γιατί η Κρήτη είναι ένας προορισμός που πρέπει να επισκεφθώ στη ζωή μου;».

Παρόλο που η απάντηση είναι «για χιλιάδες λόγους», τέσσερις βασικοί πυλώνες είναι οι σημαντικότεροι: Απαράμιλλη φύση, πλούσια κουλτούρα και πολιτισμός, αυθεντική γαστρονομία και διατροφή και, φυσικά, η μοναδική κρητική φιλοξενία.

Με γνήσια αγάπη για τον κρητικό πολιτισμό και αδιαπραγμάτευτη προσήλωση στα κρητικά ιδεώδη, η γέννηση και λειτουργία του ξενοδοχείου μας στηρίζεται απόλυτα στους παραπάνω πυλώνες, ώστε να δώσει απλόχερα στους επισκέπτες μας μία άκρως αυθεντική κρητική εμπειρία.

Απαράμιλλη φύση

Μέσα σε μια υπέροχη φύση όπου το βουνό και οι υπέροχες παραλίες απέχουν μερικά μόλις λεπτά, το ξενοδοχείο μας αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα της ακατέργαστης ομορφιάς της κρητικής φύσης. Πανέμορφοι ελαιώνες, μοναδικά λεμονοδάση, γραφικές αγροικίες και απέραντες εκτάσεις με πορτοκαλιές, ανάμεσα σε γαλήνια ποτάμια, άγρια φαράγγια και εύφορους κάμπους, συνθέτουν το μοναδικό ανάγλυφο της φύσης της Κρήτης.

Κουλτούρα και πολιτισμός

Η κουλτούρα και οι αξίες είναι αυτές που μας μεγάλωσαν, οι αξίες που δημιούργησαν τον πρώτο οργανωμένο Δυτικό Πολιτισμό, τον Μινωικό. Σήμερα, η Κρήτη λόγω της θέσης και της ιστορίας της είναι ένα χαρμάνι από πολιτισμούς, που όλοι άφησαν το υπέροχο στίγμα τους, από τους Ρωμαίους και τους Βυζαντινούς, ως τους Τούρκους και τους Σαρακηνούς, μέχρι τους Ενετούς. Η πολυπολιτισμικότητα, άλλωστε, αποτυπώνεται και στο χαρακτήρα του ξενοδοχείου μας.

Αυθεντική γαστρονομία και διατροφή

Η γαστρονομική περιπλάνηση επιβάλλεται κατά τη διαμονή σας στην Κρήτη. Γευτείτε Κρητικές σαλάτες, με ντόπια λαχανικά από ανεξάρτητους μικροκαλλιεργητές, μοναδικά παξιμάδια,πλούσιο μέλι, εποχιακά φρούτα και γευστικές ελιές. Ανακαλύψτε ιδιαίτερα τυριά, κρασί και ρακή, και απολάυστε τα παραδοσιακά γλυκά. Αυτά και πολλά ακόμα εδέσματα είναι διαθέσιμα τόσο στο ξενοδοχείο μας, όσο και σε αυθεντικά εστιατόρια και ταβέρνες, αλλά και στα ξακουστά κρητικά πανηγύρια. Η κρητική γαστρονομία και η Μεσογειακή Διατροφή αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια του ξενοδοχείου μας.

Μοναδική κρητική φιλοξενία

Κάθε φορά που επισκεπτόμαστε μία ξένη χώρα, το πρώτο πράγμα που έχουμε στο μυαλό μας είναι πως θα ζήσουμε όπως οι ντόπιοι. Πως θα νιώσουμε την κουλτούρα τους, πως θα καταφέρουμε να γίνουμε ένα με αυτούς και να νιώσουμε, έστω για λίγο, τον πολιτισμό και τις συνήθειες τους; Το ξενοδοχείο μας δημιουργήθηκε με στόχο να βοηθήσει τους επισκέπτες να αντιληφθούν πραγματικά τη φιλοσοφία του τόπου μας, να χαραχθεί στη μνήμη τους και να γίνει κομμάτι της καρδιάς τους.