Πέρα από το γεγονός ότι είναι ένας βασικός πόλος έλξης για τους επισκέπτες, η αξεπέραστη φύση της Κρήτης είναι που την έχει αναδείξει ως έναν από τους πλέον ξεχωριστούς προορισμούς ευεξίας ανάμεσα σε αμέτρητα ελληνικά νησιά. Κι αυτό γιατί ακόμα -κι ελπίζουμε για πάντα- η Κρήτη έχει καταφέρει να διατηρήσει τη φύση της αναλλοίωτη, όπως της αξίζει.

Όπως ακριβώς συμβαίνει με την μαγευτική κρητική φύση, έτσι και το ξενοδοχείο μας φτιάχτηκε για να σας χαλαρώνει. Αν όμως θέλετε να περιηγηθείτε, να κουραστείτε, να δοκιμαστείτε και ενδεχομένως να βρείτε τον εαυτό σας μέσα από την άσκηση, θα είναι και πάλι χαρά μας να βοηθήσουμε.

Πώς, λοιπόν, μπορείτε να ανακαλύψετε τις αμέτρητες ομορφιές της Κρήτης όσο μένετε στο ξενοδοχείο μας;

Χαλάρωση στο ξενοδοχείο

Αν επιθυμείτε να περάσετε το χρόνο σας στο ξενοδοχείο, θα είναι χαρά μας να προσπαθήσουμε να κάνουμε τη μέρα σας υπέροχη. Είτε στους εξωτερικούς, είτε στους κοινόχρηστους χώρους, ακόμα και στο μπαλκόνι του δωματίου σας, έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με μία πληθώρα από μοναδικά ενδημικά είδη δέντρων και φυτών.

Εξόρμηση σε παραλίες παγκοσμίου φήμης

Ο Νομός Χανίων είναι το σπίτι πολλών από τις πλέον φημισμένες παραλίες του κόσμου. Από τον Μπάλο, το Κεδρόδασος και το Ελαφονήσι μέχρι τα Φαλάσαρνα, την Παλαιοχώρα και το Σεϊτάν Λιμάνι, μία πανέμορφη εμπειρία σας περιμένει να τη ζήσετε. Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται στο κέντρο, περίπου, του Νομού Χανίων, σε έναν ιδανικό κόμβο για μετακινήσεις προς όλες τις κατευθύνσεις της πυξίδας.

Βουτιά στις τοπικές γεύσεις

Η μαγεία της κρητικής φύσης και η περίφημη κρητική γαστρονομία πάνε μαζί. Τόσο στο ξενοδοχείο μας, όσο και σε όλη την έκταση του Νομού Χανίων, θα βρείτε μοναδικές γεύσεις που χρωστούν την ιδιαιτερότητά τους στο εύφορο έδαφος του νησιού. Τα ντόπια φρούτα και λαχανικά, τα μοναδικά κτηνοτροφικά και γαλακτοκομικά προϊόντα και το πλούσιο σε γεύση αγνό μέλι είναι μερικές μόλις από τις κρητικές γευσεις που θα σας συναρπάσουν.

Περιπετειώδεις εξερευνήσεις

Πέραν της γαστρονομίας και της πλούσιας εγχώριας κουλτούρας, η Κρήτη είναι γνωστή και για την εντυπωσιακή γεωγραφική της ποικιλομορφία. Πέραν των απέραντων παραλιών με τα καταγάλανα νερά, η ενδοχώρα του νησιού μας φημίζεται για τις τεράστιες βραχώδεις εκτάσεις με την άγρια ομορφιά, που προσφέρονται για περιηγήσεις, αναρριχήσεις και αθλήματα όπως η ιππασία. Στις εκτάσεις αυτές ανήκουν τόσο τα επιβλητικά Λευκά Όρη, και το φημισμένο Φαράγγι της Σαμαριάς.

Επίσκεψη σε παραδοσιακά χωριά

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για βουτήξετε στα άδυτα της τοπικής παράδοσης, από την επίσκεψη στα πανέμορφα χωριά της Κρήτης. Τόσο γύρω από το ξενοδοχείο, όσο και σε κάθε μήκος και πλάτος του νησιού, τα χωριά διατηρούν αναλλοίωτη την κρητική κουλτούρα και τις αξίες της ξακουστής κρητικής φιλοξενίας.